tisdag 4 maj 2010

Den magiska Isdiamanten







några bilder först (klicka på dem för att förstora dem)



MAGISKA ISDIAMANTEN





Här kommer den första delen av den magiska isdiamanten.

Gå till piratbaren och prata med Pandabeard. Han ber dig hämta en kofot. Gå till stranden och leta vid sidan av elden. Gå tillbaka till piratbaren och prata med Pandabeard. Han bryter upp luckan. Gå ner och prata med mumien.
Han låter dig bara gå förbi om han får toapapper. Gå till kiosken och prata med en kille som står där. Han säger att leveransen inte kommer för en om en dag. Kom tillbaks om en dag.





Här kommer andra delen :) Gå till kiosken vid poolen. Gå in och prata med killen som står där. Han ger dig toalettpapper. Gå tillbaka till piratbaren och ner i luckan. Prata med mumien. Nu kan du gå förbi. För att se något där inne. Prata med fiskaren som sitter utanför piratbaren. Nu ska du hitta en armekniv och trä. armekniven finna i första djungelgrottan från vänster. Den ligger på ett bord. Det längst mot väggen. Sen går du till fiskaren och ger honom det. Gå sedan till vulkanen där ska du hitta en träbit. Gå tillbaks till fiskaren och prata med honom. Han behöver en dag att göra facklan. Kom tillbaks om en dag.





Gå till fiskaren i den gamla hamnen. Du får facklan. Gå in i piratbaren och ner i luckan. Gå in i det blåa ljuset och sätt facklan i hållaren. Nu har du satt i facklan i hållaren. Då ska du försöka komma till den facklan som är orange och gå in i den gången. (Utom den du satte i själv.) Facklan du själv satt i kollar du på. Den plattformen som är till vänster rakt fram ska du gå till. Gå sedan ner för trappan som är åt vänster. Gå rakt fram på plattformen inte ner för trappan. Upp för trappan som är där och gå in i gången. Gå ned för trappan. Gå upp för den andra trappan. Gå åt höger. Inte in i gången som är där. Gå upp för trappan som är till höger. Och in i gången som är där. Ner för trappan och in i gången med den orange facklan. Nu har du kommit till enn lavaflod. Till höger ser du en trekant , en fyrkant och en cirkel. Gå ut ur gången igen. Klicka på pappegojan och skriv av det han säger. Gå in i gången igen. Och tryck in dom olika figurerna i den ordning han säger. Han kommer inte säga cirkel utan rund t.e.x.
Nu har du fått in rätt kod. Gå över bron som kommit framm och in i färgrummet. Börja på den blåa längst ner till vänster. Sen går du rätt fram till den gula. Sen åt höger till den röda. Sen rakt fram till den gula. Sen åt höger till den blåa. Sen rakt fram till den röda. Klart nu kan du gå in. Nu ser du isdiamanten. Testa att klicka på den. Hihi. Nu går du till Kamaria i slottet. Och be henne göra en handske så du kan ta i diamanten. Hon behöver en lavaplanta till det. Gå till vulkanen. Och hämta den. Gå sedan tillbaka till Kamaria och ge henne den. Kamaria behöver en dag att göra den. Kom tillbaks om en dag.





Här kommer fjärde delen av äventyret isdiamanten :).

Gå nu till Kamaria i sitt slott. Av henne får du en lavahandske. Gå till piratbaren ner i luckan,genom gången och till rummet där isdiamanten finns. Klicka på isdiamanten. Gå till Kamaria. Hon ska bryta förbannelsen över diamanten. Men det kommer ta henne hela natten. Kom tillbaks om en dag.
Gå till där isdiamanten satt och säg: love . Så kommer all is på dom som är där försvinna. Prata med Farid. Och gå sedan till Kamaria. Kamaria vill att du ska hämta chokladkex att locka tillbaka Pandabears papegoja Beardy. Gå till glassbaren och hämta chokladkexet som ligger bakom disken på en av hyllorna. Klicka på kexet och gå till labyrinten. (Genom luckan in i det blå ljuset). Klicka på Beardy. Ta med honom upp till Pandabeard. Sedan går du till Kamaria. Hon undrar om du vill förstöra diamanten eller sälja den till mumien. Säljer du den till mumien får du 20.000 pandamynt. Gör du inte det utan förstör den får du en diamanhatt och en vacker blå kappa/klänning.
Nu är du klar med äventyret. Ett tips är att gå till rummet där diamanten var så får du dig en överaskning. :)
Grattis, Du har klarat äventyret den magiska isdiamanten.

9 kommentarer:

  1. måste man vara en vis level?

    SvaraRadera
  2. jag kan inte se den hitta den eller ta den eller gå till den vad då vid sidan av elden säg vad du menar och vart!!!

    SvaraRadera
  3. visa en bild på vart kofoten är tack

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket! :D Det funkar.

    SvaraRadera
  5. nytt kofot ställe ute på gamla hamnen vid lådorna

    SvaraRadera
  6. Tack! jag har snart klarat äventyret

    SvaraRadera
  7. Jag är klar nu bara bröllopet kvar nu

    SvaraRadera
  8. Jag hittar inte kexet ;(

    SvaraRadera